BBP Körfez Seçim  Hazırlıklarını Konuştu

İlçe başkanı Bayram Kurtaran başkanlığında yapılan ve yönetim kurulunun tam kadro halinde katıldığı toplantıda, gelecek yıl haziran ayında yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri öncesinde yapılacak çalışmalar ele alındı.

“EN YÜKSEK OYU ALACAĞIZ”

Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçen toplantıda konuşan ilçe başkanı Kurtaran, “Teşkilat olarak 2023 seçimlerinde birlik ve beraberlik içerisinde, genel başkanımızın Mustafa Destici’nın talimatları doğrultusunda, Cumhur İttifakı içerisinde 2023 seçimlerine hazırız. Hedefimiz, Allah’ın izniyle Körfez’de en yüksek oy oranına ulaşabilmek hedefimizdir.

“KAPIMIZ HERKESE AÇIKTIR”

Genel başkanımızın söylediği gibi; birlikten güç doğar! Bizler tüm çalışmamızı ve Körfez ve Kocaeli halkımız için yapıyoruz. Kapımız her bir vatandaşımıza açıktır. Biz her zaman biriz, beraberiz ve birlikteyiz. 2023 yılındaki seçimler milletimizin feraseti ile yine Cumhur İttifakı’nın zaferi ile geçecektir” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817