banner2779
banner2752
banner2750

BBP Körfez'e atama
Büyük Birlik Partisi Körfez İlçe Başkanlığına Mustafa Arha atandı. Arha yetki belgesini önceki akşam il binasında düzenlenen törenle aldı. Arha’ya yetki belgesini İl Başkanı Srhat Duyar takdim etti. Atandığı görevden mutluluk duyduğunu ifade eden Mustafa Arha, körfez ilçe başkanlığını hakkıyla yerine getirmeye çalışacağını söyledi. Arha ilk hedefinin Körfez’de BBP’nin rahat çalışabilmesi için bir alt yapı çalışması yapmak olduğunu ifade etti.

PROVAKÖTÖRLERİN GİRMESİ KÖTÜ

Arha’nın ardından il başkanı Serhat Duyar gündemi değerlendirdi. Tüm Türk İslam aleminin Miraç Kandili’ni kutlayan Duyar, Taksim eylemcilerine çağrıda bulundu. Eylemlerde araya provokatörlerin girdiğini hatırlatan Duyar, “Eylemeler herkesin demokratik hakkı. Eylemler güzel başladı. Ancak araya provokatörlerin girmesiyle kötü bir durum aldı. Vatandaşın malına zarar veren eylemleri tasvip etmiyorum” dedi. 

ŞARTLARIMIZ EŞİT DEĞİL

BBP’nin AKP, CHP ve MHP gibi eşit şartlarda seçime gitmediğini kaydeden Serhat Duyar, “ AKP, 80, CHP 40 ve MHP 20 milyon lira seçim yardımı alıyor. Anayasaya göre her partinin eşit şartlarda yardım alması ve eşit şartlar altında seçime girmesi lazım. Adalet ve demokrasi bunun neresinde” ifadelerine yer verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751