BBP YEREL SEÇİMLERDE VAR

Büyük Birlik Partisi Körfez İlçe Başkanı Mustafa Arha, yerel seçimlerde  her ilçeden ve ilden olduğu gibi Körfez İlçesinden de bir aday ya da aday adayları çıkartacaklarını söyledi.

Uzun zamandır sessiz kalan Büyük Birlik Partisi yaptığı açıklamayla seçimlere katılacaklarını söyledi. Büyük Birlik Partisi Körfez İlçe Başkanı Mustafa Arha, Haziran ayında atama ile göreve getirildiğini ve teşkilatlanma  çalışmalarını tamamladıklarını belirterek, ‘’BB Partisi Kocaeli’nde ve her ilçesinde seçimlere aday çıkartacak. Körfez İlçesi’nde de aday adayları ya da direk aday göstereceğiz. İddialıyız, siyasette temiz , yeni yüzlerle çıkmak istiyoruz. 15 gün içinde aday adaylarımızı ve projelerimizi açıklayıp çalışmalara hız vereceğiz. Startı verdik ve çalışmalara başladık. Bir ay içinde de kongremizi yaparak seçilmiş yönetimşi belirleyeceğiz. Ardından da seçim bürolarımızı açacağız’’ dedi.

Mustafa Arhan, 10 Kasım’da da bayanlara yönelik, üyelerin eşleriyle katılacağı bir kahvaltılı toplantı düzenleyeceklerini sözlerine ekledi. Boya sektöründe  ve mantolama alanında faaliyet gösteren bir firmanın sahibi olan Mustafa Arhan, seçimlerde çok iyi oy alarak ilçedeki seçmen oranını da göreceklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817