banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

BBP'den Engelliler Günü Etkinliği
Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Serhat Duyar, “Engellilerimizle ilgili olarak sadece 3 Aralık’ta değil, her zaman bir çalışma yapılması gerekiyor. Her birey engelli adayıdır. Engellilerin sorunlarına dikkat çekmek için biz 1 gün önceden etkinlirk yaptık. Dünyada engellilerin nüfusa oranı yüzde 10 iken ülkemizde bu oran yüzde 12’dir” dedi.

Duyar, “Nüfusumuzun çok önemli bir bölümü olan engellilerimizle ilgili empati yapmak zorundayız. Biz her zaman engelli kardeşlerimizle birlikte projelere imza atmaya hazırız. Diğer taraftan İzmitli bir hemşerimiz olan Bilal Savdert’in de Türkiye Görme Engelliler Federasyonu Başkan vekilliği görevine seçilmesi ve bizi kırmayarak milli takım antrenörü ve milli takım oyuncularıyla aramıza katılması bizleri çok sevindirdi” dedi. Türkiye Görme Engelliler Federasyonu Başkan vekili Bilal Savdert’te Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Serhat Duyar ve yönetim kurulu üyelerinin hassasiyetinden dolayı teşekkür ederek, “ Engelli ve özürlülerimizle ilgili yapılacak projeler ülkemizde 17 milyon haneyi ilgilendiriyor. Ailelerimiz çok fazla engelli veya özürlü çocuklarını ön plana çıkarmıyor. Ancak biz federasyon olarak bu konuda çok hassasız ve federasyonumuzun bütçesi ile dünya şampiyonu sporcularımıza her türlü imkanı sağlamaktan da mutluluk duyuyoruz. Londra da yapılan paralimpik olimpiyatlarında da sporcularımız gururumuz oldu. Organizasyon içinde teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826