BBP’li Şengil’e İlk Ziyaret AK Partili Ellibeş’ten!

Geçtiğimiz haziran ayında Konya Tanıtım Günleri’ne katılan BBP lideri Mustafa Destici’nin AK Partili Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay tarafından isminin anılmamasına tepki gösterip sert bir paylaşımda bulunan BBP Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya, bir süre sonra yaptığı açıklama ile görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. İstifası ile ilgili açıklamasını “Görevden affımı istedim” diyerek yapan Kaya’nın bu talebi genel merkezce kabul edilmişti. Remzi Kaya’nın yerine ise Alperen Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Kaan Şengil’in atandığı duyurulmuştu.

ELLİBEŞ BAŞARILAR DİLEDİ

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen görev devir teslimi ile BBP’nin yeni il başkanı olarak resmen göreve başlayan Kaan Şengil’in dün özel bir konuğu vardı. BBP’nin Cumhur İttifakı’ndaki ortağı iktidar partisi AK Parti’nin il başkanı Mehmet Ellibeş, Kaan Şengil ile parti binasında bir araya geldi ve kendisine görevinde başarılar diledi. AK Partili mevkidaşı Mehmet Ellibeş ile bir araya gelen Şengil ise, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817