BEBEK BAKIM KABİNLERİNİN SAYISI ARTTIRILACAK
 Türkiye’nin tek çocuk Belediye Başkanı olan Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla Belsa önü ve Seka Park alanına kurulan bebek emzirme ve bakım kabinleri büyük ilgi görüyor. Türkiye’de ilk olan kabinlere ilginin fazla olması üzerine sayısının arttırılması için çalışma başlatıldı öğrenildi. Her gün onlarca annenin yararlandığı kabinlerden üçüncüsü için yer arayışı içinde olduklarını söyleyen yetkililer” çocuklu annelerin yaşamını kolaylaştırmak, sosyal hayata katılımını ve yaşam kalitelerini yükseltmek amacıyla faaliyete geçirilen  Bebek Emzirme ve Bakım Kabini için şehrin birçok yerinden talepler geliyor. Belediye olarak en verimli yerin seçimi için çalışma yapıyoruz. Yer konusunda karar verilir verilmez 3. kabini faaliyete geçireceğiz” dediler.

 

AMACINA UYGUN KULLANIN

 

Türkiye’ye örnek olan bebek emzirme ve bakım ünitelerinin amacı dışında kullanılmamasını da isteyen yetkililer”  kabinlerde bazen sigara içildiği, uyumak için kullanıldığı, hayvan sokulduğu, çöp kovasına bebek bezi dışında başka atıklar atıldığını ve kabinlerin tuvalet gibi kullanıldığını üzülerek görmekteyiz. Kabinler sadece bebek emzirme ve bakımı için kullanılmadır” şeklinde uyarıda bulundular. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817