banner2779
banner2752
banner2750

Bebekler Hayata Gülümseyerek Başlıyor

İzmit Belediyesi, kadınlar ve çocuklar için hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha ekledi. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından başlatılan “Gülümse Bebek” projesi ile evlatlarını büyütme serüveninin başlangıcında olan ailelere bir katkı olması amacıyla bebek seti hediye edilecek. İl Sağlık Müdürlüğü ile görüşecek olan Sosyal Destek uzmanları, yeni doğum yapan annelerin maddi durumunu değerlendirerek ailelerle iletişime geçecek.  

İLK HEDİYE BAŞKAN HÜRRİYET’TEN

“Gülümse Bebek” projesi ile annelerin ve bebeklerin yüzlerini güldürmeyi amaçlayan ve geçtiğimiz günlerde “Anne Taksi” projesini hayata geçiren Başkan Hürriyet, yeni doğan bebeklerin evlerine giderek ilk hediyeleri kendisi takdim etti. Sosyal mesafe ve maske kuralı çerçevesinde evlere yapılan ziyarette Başkan Hürriyet, aileleri tebrik ederek bebekleri için sağlık ve başarı dolu bir ömür diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751