Bekçi’ye Hayırlı Olsun Dediler

AK Parti’nin Körfez ilçedeki yöneticilerinden biri olan ve partinin kurucuları arasında yer alan Osman Bekçi, yeni bir işletmeyi hizmete aldı. Atalar Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde bulunan ve “Bekçi’nin Yeri” adının verildiği işletme ile ilgili resmi açılışın önümüzdeki günlerde yapılmasının planlandığı kaydedildi.

KALABALIK GİTTİLER

Bu arada henüz resmi açılışın yapılmadığı işletmeye şimdiden hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Son olarak Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir ve bazı parti yöneticileri, Körfez’in saygın iş insanlarından Olgay Yazır, Osman Bekçi ile yeni mekanında bir araya gelerek kendisine hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817