banner2779
banner2752
banner2750

 BEKİRDERE’DEN DOĞAN GEÇTİ

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, mahalle inceleme gezilerini Bekirdere’de sürdürdü. Yaklaşık 3 saat süren mahalle gezisinde Doğan’a başkan yardımcıları Mehmet Öztürk ve Murat Demir ile daire müdürleri ve ilgili birim sorumluları eşlik etti.

ÇOK HİZMET GİTTİ

Bekirdere’yi dere tepe dolaşan, esnafları ziyaret eden, vatandaşlarla sohbet edip görüş alış verişinde bulunan Başkan Doğan, “Bekirdere’nin de içinde bulunduğu kentin doğu kesiminde bizim dönemimizde önemli işler yapıldı. Cephanelik Spor Kompleksi, Gölkay Park, Kadın Sosyal Yaşam Merkezi projeleri kentin doğusunu cazibe merkezine dönüştürecek çalışmalardır. Bu arada mahallelere önemli hizmetler yapıyoruz. Cadde ve sokakları çağdaş kent normlarına uygun hale getiriliyor” dedi.

YÜRÜYEN MERDİVEN İSTEDİLER

Başkan Doğan’dan mahalle gezisi sırasında Sebahat Bostancı isimli bir kadından ilginç bir istekte bulunuldu. Bostancı” Ulaşım konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Dik merdivenleri çıkmak zorumda kalıyoruz. Başkanım sizden mahallemiz için yürüyen merdiven istiyoruz” şeklinde konuştu.

İzmit Belediye Başkanı, mahalle gezisi sırasında Aile Sağlığı Merkezini de ziyaret ederek hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak 3 aylık Zülal Ayşe Savaş isimli bebekle de yakından ilgindi. Doğan, Bekirdere Sağlık Merkezinin önünde bulunan kaldırımların çok hızlı bir şekilde yenilenmesi talimatını verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751