BELDE GARAJINDA ZAMLI TARİFE BAŞLADI

. İlk gün sancılı başlayan uygulama nedeniyle eylem yapılacağı duyumu polis ve zabıtayı önlem almaya itti.

Körfez Belediyesi Belde Garajı Otoparkında, 1. 12. 2017 tarihi itibariyle zamlı tarife uygulaması başlatıldı. Belediye Meclisi’nde oy birliği ile alınan karara göre, otomobillerden bir saate kadar 2.5 lira, kamyonlardan 4 lira, tırlardan da 5 lira alınmaya başladı.

Bu rakamlar kademeli olara saatlere göre artarken, 12-24 saat arası parklara otomobillerde 6 lira, kamyonlarda 12 lira, tırlarda da 20 lira alınması kararlaştırıldı. Aylık abonman ücretleri ise otomobillerde 100 lira, kamyonlarda 200 lira, tırlarda da 300 lira oldu.

Zamlı tarifenin ilk gün uygulamasında eylem yapılacağının duyulması üzerine zabıta ve polis garaj önünde önlem aldı. Ancak, her hangi bir olay yaşanmadı. Zabıta garaj önünde bekleyerek olumsuzluklara karşı önlemini sürdürdü. Bu arada, bazı tır sürücülerinin Tüpraş önünde kısa süreli, bekleme yaparak, yetkililerden zamma karşı çalışma yapmalarını isteyecekleri belirtildi. Bilindiği gibi, tır garajını en çok Tüpraş2a doluma gelen tankerler kullanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817