Belediye Başkanı İsmail Baran'dan Kutlu Doğum Mesajı
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kutlu Doğum Haftası nedeni ile bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanı İsmail Baran mesajında; “Kutlu Doğum Haftasının, bütün Müslümanların gönlünde birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma, dayanışma, Merhamet, sevgi ve saygının geleceğimizde daim olması temennisi ile Peygamber Efendimizin yolundan yürümeliyiz” dedi.

“Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimizi iyi anlayıp, idrak etmeliyiz. Çünkü O, hayatı boyunca insanları doğruluğa, iyiliğe ve yardımlaşmaya teşvik etmiştir. İnsanların en hayırlısı, Allah’ın son peygamberi, sözüne ve yaptığına herkesin güvendiği Hz. Muhammed’in (S.A.V) evrensel mesajı, sevgi, barış ve merhamettir. O’nun bu mirasına, emanetine hep birlikte sahip çıkmalıyız.

Peygamber Efendimiz bize; ibadetlerle hayatımızı anlamlı kılmayı, dürüstlüğü, emaneti korumayı, komşuluk ve akrabalık bağlarına riayet etmeyi, yetim ve kimsesiz çocuklara kol kanat germeyi, herkesin hakkını gözetmeyi, kimseyi incitmemeyi, iyi ve yararlı insan olmayı öğütlemiştir. Bu yüzden O, anılmaktan çok anlaşılmayı hak eden nadide bir şahsiyettir.

Ebedi hayatımızda onun şefaatine mazhar olmamız dileğiyle, Kutlu Doğum Haftasının Körfezli hemşerilerime ve tüm İslam Âlemine hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817