BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL BARAN'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran mesajında vatandaşların mübarek Ramazan Bayramı'nı kutlarken, bayramın tüm İslam alemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni ederek, "Ramazan ayı boyunca oruç ile derin bir manevi iklimi, huzur iklimini, kardeşlik iklimini yaşayarak Ramazan Bayramına kavuşmuş olmanın millet olarak mutluluğunu yaşıyoruz. Mahallelerimizde, sokaklarımızda, şehrimizde yardıma muhtaç olanların elinden tuttuk, ekmeğimizi, suyumuzu komşularımızla, ihtiyaç sahipleriyle paylaştık. Hamdolsun bir Ramazan'ı daha hakkıyla idrak etmemizin ardından bayram sevincine Körfez hemşerilerimizle hep birlikte kavuştuk" dedi.

İslam dünyasında yaşanan acı ve sıkıntıların bir an önce son bulmasını, bölgemizde huzur, barış ve kardeşliğin hakim olmasını yürekten arzu ediyoruz. Ben bu duygu ve düşünceler eşliğinde Körfezli hemşerilerimin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. Bayramın tüm insanlığa hayırlı olmasını Cenab-ı Hak’tan temennisinde bulunurken, dünyanın her köşesinde akıtılan Müslüman kanının durmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817