banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL BARAN’IN KADİR GECESİ MESAJI
 Başkan Baran, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nin Türk ve İslam alemine hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı İsmail Baran, mesajında, Kur'an ayı olan 11 ayın sultanı Ramazan ayının son günlerinin idrak edildiğini ifade etti. Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan ayına vedanın habercisi olan ve Allah tarafından değerli kılınan Kadir Gecesi'ne kavuşmanın manevi hazzını yaşıyoruz mesajını veren Başkan Baran, dünyada mazlum insanlara karşı uygulanan zulme dikkat çekerek “Günümüzde vicdanını kaybetmiş zalimlerin uyguladığı zulümler karşısında, ülkelerinden göç etmek zorunda kalan, baskıcı rejimlerin katı tutumları altında özgürlükleri elinden alınarak yaşama tutunan kardeşlerimiz için dua ederek Kadir Gecesini ihya edelim” dedi.

Kur’an-ı Kerimin Kadir Gecesinde indirildiğini sözlerine ekleyen Başkan Baran, “Kur’an’ı iyi okumak, anlamak ve yaşamak gerekiyor. Her ayeti, ahlaki dünyamıza yansıtarak geleceğimizi şekillendirmemiz lazım. Kur’an’la bağımızı arttırarak, barış ve huzur içinde yaşamalıyız." İfadelerine yer verdi.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramına sağlık, afiyet ve huzur içinde erişebilmeyi Rabbim ’den niyaz eder, İslam aleminin Kadir Gecesini tebrik ederim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826