banner2779
banner2752
banner2750

BELEDİYE BAŞKANI VE  PROTOKOL CADDEYİ SÜPÜRDÜ

. “Biz en temiz ilçe olmak istiyoruz” sloganıyla bir etkinlik düzenleyen Caner Göçmez’n daveti üzerine, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan Yardımcısı Osman Yurt, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, STK başkan ve yöneticileri, belediye birim amirleri, amatör futbol kulübü İlimtepe Gençler Birliği Antrenörü Murat Durul ve küçük sporcuları caddeleri süpürdüler.

Eczacı Caner Göçmez, insanların yaşadıkları ortamın temizliğine, kirletmemeye özen gösterilmesine dikkat çekmek amacıyla bir sosyal proje düzenledi. Körfez Belediyesi ve Körfez Kent Konseyi tarafından da desteklenen proje gereği protokol ve katılımcılar Tütünçiftlik Güney Mahallesi Kamyoncular Durağı’nda bir araya geldiler.

Belediye temizlik hizmetleri birimi tarafından katılımcılara süpürge, faraş, eldiven ve yelek dağıtıldı. Malzemeleri giyen Belediye Başkanı Şener Söğüt, Eczacı Caner Göçmez  ve protokol ile katılımcılar, Tuğrul Caddesi’nden başlayarak sahile kadar olan yaklaşık 3 kilometrelik alanı süpürdüler. Toplanan çöpler temizlik hizmetleri ekiplerine teslim edilirken, esnaf ve vatandaşlara da temizlik ve kirletmemekle ilgili broşürler dağıtıldı.

Etkinlik başlamadan önce konu hakkında bilgi veren Eczacı Caner Göçmez, amaçlarının her kesin kendi evinin önünü temiz tutabileceğini anlatmak ve dikkat çekmek olduğunu söyleyerek, bu hizmeti veren personele teşekkür etti. Başkan Şener Söğüt’de, temizliğin çok önemli olduğunu ve belediye ekiplerinin ilçeyi temiz tutmak için canla başla çalıştıklarını söyledi. Hazırlanan plaketler, temsilen bir personele ve etkinliğe katılan futbol takımı antrenörüne verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751