Belediye çalışanları gasp edildi
 Halkevi mevkiinde bulunan Kent Kart bayiinde görevli belediye personeli eli bıçaklı bir kişi tarafından gasp eldi. Şahıs bıçakla zoruyla görevlilerden 5 bin 310 TL. alarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde Halkevi mevkiinde bulunan Kent Kart bayiinde görevli belediye personeli, Kent Kart yükleme istasyonundan toplanan paraları alarak araca bindiği sırada arka kapıdan eli bıçaklı bir kişi gelerek bıçak zoruyla belediye görevlilerini tehdit etti. Şahıs araçta bulun bir miktar parayı alarak hızla bölgeden uzaklaştı. Gaspa uğrayan belediye çalışanlar durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Gaspçının 5 bin 310 TL. aldığı öğrenildi. Kaçan şahsın yakalanması için soruşturma başlatıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817