Belediye Derincespor Galibiyetle Başladı: 2-0

İlk Maçta Üç Puan

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olarak çok önemli bir başarıya imza atan Belediye Derincespor, profesyonel liglerdeki ilk müsabakasını da kazanarak sezona galibiyetle başladı. Derince Belediyespor Doğal Çim Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Derince Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Bayraktar ve Adnan Pala ile Belediye Derincespor Kulübü Başkanı Ahmet Güntepe de takip etti.

Goller Emre ve Özkan’dan

Kendi saha ve seyircisi önünde İstanbul temsilcisi 1877 Alemdağspor’u konuk eden Belediye Derincespor, rakibini her iki devrede bulduğu gollerle 2-0 mağlup etmeyi başardı. Sarı lacivertli ekibimize galibiyeti getiren golleri 32. dakikada Emre Turgut ve 76. dakikada Özkan Toprak kaydetti. Bu sonuçla sezona üç puanla başlayan Belediye Derincespor, haftayı lider Fethiyespor’un ardından averajla ikinci sırada tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817