Belediye İş’ten Kartepe’de Eğitim Semineri
 


Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen eğitim seminerinde Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Sadık Yılmaz, Belediye İş Sendikası Genel Eğitim Sekreteri Bayram Özkan, Belediye İş 1 Nolu Şube Başkanı Ali Salık, 2 Nolu Şube Başkanı Osman Şar, uzmanlar Mehmet Ali Candan ve Uğur Selçuk Kitapoğlu ile belediye çalışanı işçiler hazır bulundu.


Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ndeki seminerde Belediye-İş Sendikası Genel Eğitim Sekreteri Bayram Özkan, Kartepe Belediyesi’nde Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ın başarılı idaresi ve yönetimiyle sağlanan iş barışına dikkat çektiği açılış konuşmasında dönemin en iyi sözleşmesini yaptıklarını kaydederek Kartepe’de alın teri kurumadan emeğin gününde ödendiğini vurguladı. Bu sürecin devamı konusunda Başkan Şükrü Karabalık’ın her zaman yanında olacaklarını ifade eden Özkan, Kartepe Belediyesi işçilerine sağladığı imkanlar Başkan Şükrü Karabalık’a teşekkür etti. Sendika nedir, sendika üyesinin hak ve sorumlulukları, iş verimliliği ve iş verimliliğini etkileyen unsurlar, dünya ve Türkiye’de çalışma hayatının temel problemleri ve çözüm yolları konularında eğitim uzmanı Mehmet Ali Candan bilgiler aktardı.


Kartepe Belediyesi’nin talebi doğrultusunda sendika yönetimin eğitim semineri düzenlemesinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, sendika yönetiminin belediyedeki iş barışının sağlanması konusunda kendisi ile ilgili düşüncelerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkan Şükrü Karabalık, çalışanlarından da beklentileri konusunda görüşlerini aktarırken, çoluğunun çocuğunun rızkı için çalışanlarından yaptıkları iş ve davranışları ile de halkın duasını almaları gerekliliğine dikkat çekti. Başkan Şükrü Karabalık, “Milletin gönlünü de kazanmayı ihmal etmeyin. Sizlerden ricam kullandığınız alet ve araçları tasarruflu kullanın, işlerinizde vatandaşlarla muhatap olurken yumuşak mizaçlı olun ve güler yüzle halkımıza cevap verin. Ben insanı insan olduğu için seviyorum. Ama en çok da çalışan insanı seviyorum” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817