BELEDİYE KURMAYLARI ŞİRİNTEPE’DE
 İzmit Belediyesi’nin mahalle inceleme gezileri Şirintepe ile devam etti. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan yurt dışında olduğu için mahalle gezisine katılamadı. Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir ve daire müdürlerinden oluşan İzmit Belediyesi ekibi, Şirintepe’ye cadde sokak dolaşarak sorunları yerinde tespit ettiler. Mahallesi muhtarı Nilgün Düzen de  inceleme gezisi sırasında hazır bulundu. Belediye yetkilileri, haftanınım iki gününü mahalle gezilerine ayırdıklarını hatırlatarak” 30 Mart’tan önce 52 mahallemiz vardı. Seçimlerden sonra 50 köyün sorumluluğu da belediyemize dahil oldu.

Haftanın en az bir gününü mahallelerde bir gününü de köylerde inceleme gezisinde bulunuyoruz. Mahalle muhtarları ve vatandaşlarla yüz yüze görüşerek istek ve şikayetleri dinliyoruz. Belediye Başkanımız, bizlere makam koltuklarında oturarak değil halkın arasında oturarak hizmet edin diyor. İzmit Belediyesi olarak  vatandaşı ayağımıza değil bizler vatandaşın ayağına gidiyoruz. Sokakta belediyecilik anlayışı içinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz” dediler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817