banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 BELEDİYE MECLİSİNDE UYUŞTURUCU KONUŞULDU

Gündem maddelerine geçilmeden önce İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Emniyet Amiri Selahattin Gülseven, İzmit ve Kocaeli’de uyuşturucu madde bağımlılığı ve mücadele konularında meclis üyelerine sunum yaptı. Meclis üyeleri tarafından dikkatle dinlenen sunumda Emniyet Amiri Selahattin Gülseven ““Polisin torbacılara yaptığı operasyonlar   neticesinde uyuşturucu kullanımı azalıyor. Ancak sadece polisiye tedbirlerle bunun önüne geçmek mümkün değil. Tüm toplumun birlikte bununla mücadele etmesi gerekir” şeklinde konuştu. Gülseven ayrıca mahalle aralarında sosyal yaşam alanlarının kurulmasıyla madde kullanımın önüne geçebileceğini söyledi.

5 Haziran Çevre günü nedeni ile mecliste konuşma yapan Çevre Komisyonu Üyesi Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Elif Bülbül, “Sular bizim yaşam kaynağımız. Bunu bilerek proje yapalım. Çevre kirliliğinin en büyük sonucu kanserdir ve her geçen gün kanserli insan sayısı giderek artıyor” dedi. 

Gündem dışı maddelerin görüşülmesinin ardından, gündem maddelerini görüşen İzmit Belediye Meclisi, 2 Temmuz Salı günü toplanmak üzere sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826