BELEDİYE OKULA EK BİNA YAPACAK

Vatan İlköğretim Okulu’nun Orta Okul binasına bitişik olan ve su depoları yer alan baraka, Körfez Belediyesi ekipleri tarafından yeniden düzenlenip, onarıldıktan sonra okul binasına dahil edilecek.

Onarılan bölüm binaya dahil edildikten sonra ara kapılarla bağlantı yapılacak ve öğretmenler odası olarak kullanılacak. Okulda, yer yokluğu nedeniyle küçük bir oda öğretmenlere ayrıldı ama yetersiz olduğu için kullanılamıyor.

Yukarı Hereke bölgesine hitap eden okulda halen, 371 ortaokul, 363 ilkokul öğrencisi, 40 öğretmen bulunuyor. Engelli 4 öğrencinin eğitim aldığı 1 özel sınıf ile birlikte 28 şube bulunuyor.

Körfez Belediyesi görevlileri yapılacak olan binada inceleme yaparak, en kısa zamanda çalışmalara başlayacaklarını belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817