BELEDİYE OTOBÜSÜ GELİN ARABASI OLDU

Müslüm Yıldız, İlknur Yıldız çifti bekarlığa veda edecekleri düğüne gitmek için belediye otobüsünü seçtiler ve gelin arabası yaptılar. Derince Sırrıpaşa Mahallesi Çavdar Caddesi’nde Sopalı Hastanesi karşısında yer alan Orkide Çiçekçilik önüne çekilen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüs, görenlerin şaşkın bakışları arasında gelin arabası olarak süslendi.

Süslemeyi yaklaşık bir saat içinde tamamlayan Murat Kavuret ve Ayhan Kavuret, Kocaeli’nde ilk kez bir belediye otobüsünü düğün için süslemiş oldular.

İlginç gelin arabası daha sonra şaşkın bakışlar arasında gelin ve damadı almak için hareket etti. Bu ilginç düşüncenin sahibi olan Müslüm ve İlknur Yıldız çifti de unutulmayacak bir anı ile evliliğe doğru yol almış oldular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817