BELEDİYE PERSONELİ BOĞAZ TURUNDA STRES ATTI
 Gebze Belediyesi personeli Boğaz’da düzenlenen kültür turunda bir araya geldi. Eşi Ragibe Hanım ve başkan yardımcılarıyla birlikte geziye katılan Başkan Köşker, Hac farizası öncesi personeliyle helalleşti

 

 

AİLELERİYLE BİRLİKTE

Gebze Belediyesi personeli, Boğaz’da düzenlenen kültür turunda buluştu. Gebze Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen hafta sonu etkinliğine aileleriyle birlikte katılan belediye çalışanları, yorgunluk attı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in de ailesiyle birlikte katıldığı Boğaz turuna ayrıca, başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, Sadık Albayrak, Orhan Sipahioğlu da aileleriyle birlikte katıldı. Tarihçi Talha Uğurluel’in Boğaz’da bulunan tarihi eserler hakkında bilgi verdiği kültür turu kapsamında Ortaköy’ü de gezen Gebze Belediyesi çalışanları keyifli bir hafta sonu geçirmiş oldu.


PERSONELİYLE HELALLEŞTİ

Düzenlenen Boğaz turunda belediye çalışanlarını yalnız bırakmayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gebze’nin hizmetkarı olan büyük ailemizle güzel bir etkinlikte bir araya geldik. Gebze gibi önemli bir kente hizmet eden siz değerli mesai arkadaşlarımızın aileleriyle birlikte yorgun atacağı gezimizde güzellikler içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Eşim ile birlikte gerçekleştireceğim Hac farizası için kutsal topraklara bu ayın 27’sinde gideceğim. Sizlerden hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Benden yana haklarım helal olsun. Yeni dönemde sizlerle gönül gönül, kentimizi kalkındırmak için durup dinlenmeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817