BELEDİYE PERSONELİ STRES ATTI

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, yoğun tempoda çalışan belediye personelinin motivasyonunu arttırmak ve aralarındaki iletişimi güçlendirmek için periyodik aralıklarla çeşitli sosyal etkinlikler düzenliyor. Bu yıl 3. Düzenlenen Bowling Turnuvası’na katılan Başkan Doğan, belediye personeli ile bu tür etkinliklerde biraraya gelmekten büyük keyif aldığını söyledi. Doğan, “personele yönelik yapılan bu tür sosyal faaliyetleri ve eğitimleri çok önemsiyorum” dedi.
 
KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ BİRİNCİ

 

5’er kişiden oluşan 35 takımın yarıştığı turnuvada takımlar kıyasıya yarıştı. Birbirinden çekişmeli ve eğlenceli dakikaların yaşandığı turnuvanın birincisi 568 puanla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü oldu.  559 puanla Yapı Kontrol Müdürlüğü’nün ikinci, 550 puanla Zabıta Müdürlüğü’nün üçüncülüğü aldığı turnuvada Emlak İstimlak Müdürlüğü 540 puanla dördüncü oldu.

Oldukça çekişmeli geçen turnuvada bayanlarda en çok puan toplayan isim Park Ve Bahçeler Müdürlüğü’nden Zehra Kilocak olurken erkeklerde en çok puanı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden Müheymin Gürsoy topladı.

ÖDÜLLER BAŞKANDAN

Turnuvada dereceye giren takımlara ödüllerini İzmit Belediye Başkanı Dr Nevzat Doğan verdi. Doğan, bu tür etkinliklerin çalışanlar arasındaki dostluk ve dayanışmayı daha da güçlendireceğini söyleyerek “İzmit Belediyesi büyük ve mutlu bir ailedir. Bu gün Türkiye'ye örnek olan çalışmalar bu ailenin ürünüdür. Çok başarılı bir 2012 yılı geçirdik. Önümüzdeki yıl daha da başarılı geçecek. Proje ve çalışmalarımızla Türkiye'ye örnek olmaya devam edeceğiz" dedi.

İlginin yoğun olduğu turnuvaya Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve İzmit Belediyesi'nde yetkili sendika olan Genel –İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük’de katıldı.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817