BELEDİYE PERSONELİNE ORGANİK PAZARDA İNDİRİM VAR


Doğu Marmara’nın tek organik pazarı olduğu kaydedilen pazarda belediye personeline uygulanacak indirim kuponları İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Örgev’e teslim edildi.

Kocaeli Ekolojik Yaşam Derneği Başkanı Mustafa Tengerek tarafından Başkan Yardımcısı Örgev’e teslim edilen 2000 adet kupon sayesinde belediye çalışanları ürünleri yüzde 20 indirimli olarak satın alabilecekler. Dernek Başkanına indirim kuponları için teşekkür eden İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Örgev,   bu kampanyanın vatandaşa ve diğer kurumlara da yansıması yönünde temennilerini iletti.

İLGİ GÖRÜYOR

Cumartesi günleri kurulan organik pazara ilginin her geçen gün arttığını söyleyen yetkililer “ önümüzdeki günlerde şehrin çeşitli yerleirne kurulacak stantlarda vatandaşlara da indirim kuponu dağıtılacak” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817