BELEDİYEDEN CENAZE EVLERİNE   YEMEK SERVİSİ

Belediyenin Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre İzmit Belediyesi Mart 2010 yılından itibaren cenaze evlerine yemek servisinde bulunmaya başladı. Yakınlarını kaybeden acılı ailelerin acısını paylaşan İzmit Belediyesi cenaze evlerine  2010 yılında 14.150 kişilik, 2011 yılında 23050 kişilik, 2012 yılında 25275 kişilik ve 2013 yılının ilk 3 ayında da  6000 olmak üzere toplam 68475 kişilik yemek dağıtımı yaptı. Özel bir firmayla  anlaşan İzmit Belediyesi, yakınını kaybeden ailelerin evlerine  yemek hizmetinde bulunmayı sürdürüyor.

 

FİRMA DENETLENDİ

 

Belediyenin anlaştığı ve İzmit İlçesi sınırları içerisinde vefat eden kişilerin yakınlarına  yemek hizmeti veren tedarikçi firma sürekli denetim altında tutuluyor. Belediyenin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi Gıda Kontrol Müdürlüğü elemanları ile birlikte ilgili firmada denetim yapıldı. Yapılan kontrolde işyeri ruhsatı, hijyen, yemek mönü gramajı ve çevre temizliği gibi konular denetlendi. Denetimde olumsuz bir durumun gözlenmediği açıklandı. Cenaze evlerine yemek servisinde bulunan firmanın denetlenmesine Zabıta Müdürü Muhammed Ergin ile Sosyal Yardım İşleri Müdürü Salih Güler de katıldı. Cenaze evlerine özel kapalı kutu içinde yapılan yemek menüsünde tavuklu pilav, ayran ve irmik tatlısı bulunduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817