banner2779
banner2752
banner2750

BELEDİYEDEN LÜTFÜ TÜRKKAN'IN AÇIKLAMALARINA TEPKİ

Tüm ihalelerimiz şeffaf ve canlı yayınlanıyor

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın açıklamalarına Körfez Belediyesi’nden cevap geldi. Açıklamada, “İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'a ait, Kocaeli Milletvekillerimizi ve Körfez Belediyemizi karalamaya dönük, asılsız, altı boş ve çirkin iftira içerikli açıklamalar kamuoyunda haber olarak yer almıştır.

TÜM İHALELER AÇIK VE ŞEFFAFTIR

Açıklamanın, hem belediyelerimizi hem de sayın milletvekillerimizi rencide etmeye yönelik bir kampanyanın parçası olarak yapıldığı net olarak görülmektedir. Kamuoyu tarafından da iyi bilinir ki; Körfez Belediyesi olarak bugüne kadar yapılan tüm ihaleler canlı olarak sosyal medya üzerinden yayınlanmış, açık ve şeffaf ihalelerdir.

İSPATA DAVET EDİYORUZ

Sosyal Medya hesaplarımızdan geriye dönük ihalelerimiz izlenebilir. Körfez Belediyemiz, tüm ihalelerde ilgili yasalar çerçevesinde hareket etmektedir. "İddia"da bulunanları, iddialarını ispat etmeye davet ediyoruz. Hiçbir karalama ve art niyetli girişim, bizi halkımızdan aldığımız yetkiyle, halkımıza ve ülkemize hizmet etmekten alıkoyamayacaktır” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751