BELEDİYEDEN ÜCRETSİZ AİLE REHBERLİK HİZMETİ
 Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın isteği ile kurulan Aile Rehberlik Merkezi Cephanelik’teki Kadın Sosyal Yaşam Merkezi içerisinde faaliyet gösteriyor.  Merkezin amacının evlilikte aile birliğinin devamını bozacak her türlü sorunda vatandaşlara yardımcı olarak çözüm üretmek olduğunu söyleyen yetkililer” Aile Rehberlik Merkezi yaklaşık bir yıl önce faaliyete geçti.  Merkezde yıl içinde 47 çifte aile danışmanlığı ve 72 kişiye de psikolojik danışmanlık hizmeti verildi. Ücretsiz olan hizmetlerimizin daha fazla kesim tarafından tanınması için özel eğitim merkezleri, hastanelerin psikyatri servisleri ziyaret edilerek vatandaşlara bilgilendirmelerde bulunuyoruz. Düzenlediğimiz seminerler, eğitim programlarıyla da Aile Rehberlik Merkezi hakkında detaylı bilgi veriyoruz. Merkezimize diğer ilçelerden da başvurular oluyor” dediler.

Aile Rehberlik Merkezi hizmetinden yararlanmak isteyenlerin  331 54 00 numaralı telefondan bilgi ve randevu alabilecekleri de kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817