banner2779
banner2752
banner2750

Belediyeye Teşekkür Ettiler

Hereke Yıldızspor Bal takımının Körfez Gençlerbirliği ile birleştirilip, kampa alınması, öğretmenevinde 15 oda ayrılması, sabah, öğlen ve akşam yemeklerinin Nazende’de verilmesinin ilçedeki amatör spor kulüplerinde huzursuzluk yaşattığına dair haber sonrasında sosyal paylaşım sayfalarından paylaşım yapan Körfez Esenspor ve bazı amatör kulüp yöneticileri kendilerine de belediyenin nakdi yardım, otobüs ve malzeme yardımı yaptığını söyleyerek teşekkür ettiler.

Yapılan paylaşımlarda, “Körfez belediye Başkanımız Şener SÖĞÜT Göreve başladığından itibaren ilçemizdeki amatör spor kulüplerimize belediye meclisinin vermiş olduğu kararlara istinaden ayırım yapmaksızın maddi manevi desteğini esirgemeyen Ve her branş için ulaşım desteği sağlayan,amatör spor dostu Şener SÖĞÜT başkanımıza bizlere verdiği katkılardan Ve değerden dolayı teşekkür ederiz.Camiamızın kazanımlarını menfi çıkarlarına alet etmek isteyen ve adımıza söz hakkı olmadan açıklama yapanlarla hiçbir bağımız yoktur. İlçemizde ortak istişare ile alınan kararlar doğrultusundaki stratejimiz devam edecektir” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751