Belma Çavuşoğlu ‘Mimar Sinan'a Aday
 Körfez İlçe Mimar Sinan Mahalle Muhtarlığı’na aday olan Belma Çavuşoğlu, ‘Bende varım’ diyerek, hizmet yapmaya talip olduğunu söyledi.

        Körfez İlçe Mimar Sinan Mahallesi’nde 16 yıldır ikamet eden Metin Çavuşoğlu’nun eşi Belma Çavuşoğlu, “Bu güne kadar mahallemiz yeterince hizmet alamamıştır. Hak ettiği hizmeti alabilmesi adına bu hizmet kervanına aday oldum. Muhtarlık, bir makam veya etiket yeri değildir. Muhtarlık, bir hizmet işidir, hizmet yeridir. Hizmet düşüncesi içerisinde bulunmayanlar, asla muhtarlık yapamazlar. Önemli projelerim var. Sağlam ve mahalle sorunlarına vakıf çok güzel bir ekip kurduk. Hizmetin en iyisini yapmak üzere yola çıkıyoruz. Çıkmış olduğumuz bu yolda vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz. Destek vatandaşlarımızdan, takdir Mevla’mızdan. Hayırlı bir hizmet için çıkmış olduğumuz bu anlamlı hizmet yolunda herkesin ve her kesimin sesi olacağıma, Mahallemizin selameti için çalışacağıma, mahallemizde yaşayan insanların sorunlarını sorunum, sevinçlerini ise mutluluğum bileceğime, mahallemizin çok önemli hizmetlere kavuşmasına vesile olacağım şimdiden söz veriyorum.”dedi. 1976 doğumlu olan Belma Çavuşoğlu, evli ve iki çocuk annesi. Iğdır doğumlu olan Belma Çavuşoğlu 1990 yılından beri körfez’de ikamet ediyor. Önemli sektörlerde sorumluluk yüklenen Belma Çavuşoğlu, aynı zamanda bir dönemde esnaflı yapmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817