BELSADA SON İFTAR ÇOSKUSU
 İzmit Belediyesinin son iftar organizasyonu Belsa önünde gerçekleşti.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar etkinliğine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, belediye meclis üyeleriyle başkan yardımcıları da katıldı.

 

DOĞAN, SİZLERE HİZMET İÇİN VARIZ

 

Yaklaşık 2 bin kişi aynı anda iftar açmanın  coşku ve heyecanını yaşadığı etkinlikte konuşan Başkan Doğan”  manevi duygular içerisinde hep birlikte ayni sofrada ekmeğimizi paylaştık, orucumuzu açtık. İzmit Belediyesi olarak sizlerle varız. Bizler, burada manevi duygularla oruçlarımızı açarken Filistin’deki kardeşlerimiz aynı duyguları yaşayamıyor. Belki de şuanda anneler çocuklarının cenazesini bekliyor. Biz bu duruma tepkisiz kalamayız” diyerek İsrail’in yaptığı katliamı sert bir dille eleştirdi.

 

BU ÜLKENİN TOZUNDA YETİŞEN BİR CUMHURBAŞKANI OLMALI

 

Doğan, konuşmasını şöyle sürdürdü ”ezilen Müslüman kardeşlerimiz için daha büyük bir Türkiye olmamız lazım. Başımızdaki liderimizle, onun yönettiği çizgide daha güçlü olmalıyız. Allahtan ki Türkiye’miz son 12 yıldır çok daha büyük gelişmeler gösteriyor. Okullardan, yollara, eğitim sisteminden, hastanelerdeki hizmet alanlarına kadar gelinen nokta ortada. Bunların ana sebebi sizlersiniz. Sizler, bizleri desteklediniz. Bizde Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde çalışmalarımızı sürdürdük. Yine inşallah O’nun Cumhurbaşkanlığında İzmit’imizi Avrupa’nın şehirlerinden daha güzel hale getirmeye çalışacağız. Türkiye’mizi Müslümanların ezilmesine karşı koyan bir ülke haline getireceğiz. Bu ülkenin yetiştirdiği, tozunda toprağında yetişmiş, bizim içimizden, bizi anlayan, bizi yaşayan bir liderimiz başımızda olsun. 10 Ağustos’ta da 30 Mart’ta olduğu gibi ülkesine hizmet eden seçeceksiniz.”

Başkan Doğan, İzmitlilerin ve bütün İslam aleminin Ramazan bayramını da  tebrik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817