banner2779
banner2752
banner2750

 Bem Bir Sen Yöneticileri Çalışmaları Değerlendirdi

Bem- Birsen Kocaeli Şube Başkanı Sadican Aygen,yönetim kurulu toplantısında yaptığı konuşmada yıllardır ihmal edilen konuları kendi sendikalarının çözdüğünü belirtti.Aygen “Belediye çalışanları, il özel idare çalışanları ve AFAD üyelerinin en büyük hakları olan toplu sözleşme hakkını kazandıklarını ve seri biçimde hayata geçirildiğini” söyledi. Türkiye genelinde en başarılı çalışmaların Kocaeli Bem Bir Sen tarafında gerçekleştiğini ifade eden Aygen “Yaptığımız tespitleri  anında Ankara genel merkeze aktarıyoruz.Yıllardır ücret konusunda sağlıkçılar, maliyeciler ve öğretmenlerin altında maaş alan belediye memurları adeta ikinci sınıf memur gibi muamele görmüşlerdi.Yapılan görüşmeler sonucunda eşit işe eşit ücret anlayışıyla en alt memurdan en üst memura kadar düzenlemeye gidilmiştir.” dedi. Aygen tüm bu kazanımların diyaloğun bir sonucu olduğunun altını çizdi.

    

Bir sevindirici haberinde Kızılcahamam toplantısından geldiğini söyleyen Sadican Aygen “Sözleşmelilerimizin uzun zamandır kadroya geçirilmesi ve memur statüsüne alınması hususunda yapılan çalışmalar sonuç verdi. Başbakanımızın  talimatı ile en kısa zamanda hayata geçirilmesi hususunda çalışmalar başlamıştır.” diye konuştu. Aygen “Bu yapılanlar yoğun çalışmaların sonuçlarıdır.Bizim memur üyelerimizden beklediğimiz çalışma performansları arttırmaları ve kurumlarını en üst düzeyde çalışma sisteminde tutmalarıdır.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751