Bem Bir Sen'den Başkan Pehlivan’a Ziyaret

Bem Bir Sen Kocaeli Şube Başkanı Sadican Aygen ile yönetim kurulu üyeleri Faruk Zihni,Mehmet Gökkaya,Kenan Demir,işyeri temsilcisi İsmail Hakkı Arıcı, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ı makamında ziyaret ettiler.Sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette konuşan şube başkanı Sadican Aygen "Körfez Belediyesinin yüzünün güldüğünü gördük.Mekan güzelliği,çalışanların güzelliği bütün hepsi birleşmiş ve hizmet kalitesi Avrupa standartlarının üzerine çıkmış.Bu olanakları sağlayan Belediye Başkanımız Yunus Pehlivan'ı kutluyorum.Sendika olarak her zaman yanında olduğumuzu ifade ediyorum" dedi.

Bem Bir Sen Kocaeli şube yöneticilerini makamında ağırlamaktan mutluluk duyduğunu kaydeden Başkan Pehlivan "Göreve geldiğimiz günden itibaren işçi ve memurumuza karşı tüm sorumluluklarımızı yerine getirdik. Personelimizin yüzünün gülmesi, mutlu olması bizleri de mutlu ediyor.Buda hizmetimize yansıyor" diye konuştu.

Kocaeli Taşköprülüler Derneği Plaket Verdi

Kocaeli Taşköprülüler Derneği Başkanı Yasin Sönmez,yönetim kurulu üyeleri Sedat Türkdemir,Feyzi Ergün,Bilal Aykaç,Kadir Sarı,Cemil Efe,Yılmaz Sönmez Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ı makamında ziyaret ettiler.Ziyarette Körfez Belediyesi Koruma Amiri Özcan Efe'de hazır bulundu.Başkan Pehlivan’ın başarılı çalışmalarını takip ettiklerini söyleyen dernek yöneticileri,Körfez'e kazandırdığı birbirinden güzel projelerden dolayı teşekkür ederek  plaket takdim ettiler.


Bank Asya Körfez Şubesi Müdürü Levent Subaşı,müdür yardımcıları Muzaffer Özçam,Hüseyin Ergün,Ak Parti yukarı Hereke mahalle temsilcisi Muhsin Ülgen,üyeler Nimet Yazıcı,Ahmet Şeker,Alaattin Karaoğlan,İsmail Kaya,Ayhan Baran, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ı makamında ayrı ayrı ziyaret ettiler.


Konuklarını makamında ayrı ayrı ağırlayan Başkan Pehlivan ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817