banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Ben Kocaeli’nin hizmetkarıyım
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Doğu sahilinde devam eden yürüyüş yolu ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi. Sekapark’tan Naile Cafe’ye kadar kesintisiz yürüyüş yolunun en önemli adımlarından biri olan fuar arkasındaki yaya köprüsünün tamamlanmasının ardından çevre düzenlemesi çalışmaları aralıksız devam ediyor. Projeyi sık sık yerinde denetleyen Başkan Karaosmanoğlu, bu alanda görev yapan işçilerle birlikte çalıştı.

 

KOCAELİ’NE HİZMET ETMEK GURURDUR

Kocaeli’ye ve Kocaeli halkına hizmet etmenin kendisi için en büyük gurur olduğunu ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Yeri geldi İzmit Körfezi’nin sahillerinde denizden taşları temizledik, yeri geldi ayağımıza çizmelerimizi giyip çamurun içinde çalıştık. Biz Kocaeli’nin ve Kocaeli halkının gece gündüz, 7 gün 24 saat hizmetkarıyız’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826