BENİM OLAYLA İLGİM YOK

Ahmet B.A., yaptığı açıklamada kavga sırasında lavabodan çıktığını ve silah sahibi şahısla işyeri sahibi arasındaki tartışmayı duyduğunu belirterek, ‘’Tartışmanın başladığını duydum ve hemen oradan arkadaşımla birlikte uzaklaşmak istedim. Fakat, o sırada bacağımda bir uyuşma ve yanma hissettim. Tartışma sırasında sıkılan kurşun yere vurmuş, parçası da bacağıma saplanmıştı. Ben bacağımda kan gördüm ve bayıldım, Arkadaşım beni alarak, oradakilerin yardımıyla hastaneye götürmüş. Kendime geldiğimde hastanede yatıyordum. Benim kavgayla hiçbir ilgim yok, şahısları da tanımıyorum, olayla ilgim olmadığı için de davacı olmadım’’ dedi.

İnsanlık dersi de yaşandı

Yaşanan bu üzücü olaydan sonra tedavi için hastaneye yatırılan Ahmet B.A. nın babası C.A. bir insanlık örneği yaşandığını ve teşekkür etmek için bu insanı aradığını söyledi.

C.A. oğlu hastaneye getirildiğinde çaresiz halde bakındıklarını ve aileye haber verip, getirmek için bakınırken bir vatandaşın yardıma koştuğunu belirterek, ‘’Adını bilmediğim bu vatandaş, oğlumun arkadaşına Toyota marka otomobilini ve cebine de 200 lira para verip, gidip anne ve babayı getirmesini istemiş. Bu iyi insanı bulmak ve teşekkür etmek istiyorum. Sizin aracılığınızla bana ulaşırsa çok sevineceğim’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817