BERBERLER İLAÇLANIYOR

Körfez Esnaf Odası ve Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli yapılan toplantı sonrasında ilçede ki iş yerlerinin dezenfekte edilmesi için karar aldılar.

Bu karar kapsamında ilk olarak erkek ve bayan kuaförleri ile berberlerle uygulama başlatıldı. İlçede yaklaşık 180 berber ve kuaför olduğu öğrenilirken, odaya gelerek form dolduran ve talepte bulunan esnafa yönelik ilaçlama başlatılacak.

Körfez’de odaya kayıtlı yaklaşık 1700 esnaf üye olduğu, daha sonra da sırayla istekli olan diğer meslek dallarında da dezenfekte çalışmaları yapılacak. Oda Başkanı Yahya Öztürk, esnafın bu durağan süre içinde sterilize edilerek, normale dönülünce de sağlıklı ortamda faaliyet sürdümesi için uygulamanın düşünüldüğünü söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817