BERFİNDEN AVRUPA ÜÇÜNCÜLÜĞÜ
  

U15-U17 Yıldızlar Avrupa Halter Şampiyonası’nda adeta Türkiye fırtınası esti. Aralarında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu genç yetenek Berfin Altun’un da yer aldığı milli haltercilerimiz, Polonya’nın Nowy Tomysl şehrinde organize edilen şampiyonada 10 altın, 11 gümüş ve 18 bronz olmak üzere 39 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. 23 ülkeden 320 sporcunun katıldığı şampiyonaya Türkiye kafilesi 14 erkek ve 14 bayan olmak üzere toplam 28 sporcuyla şampiyonada mücadele etti. 

 

TOPLAMDA 187 KG KALDIRDI

11-17 Eylül tarihleri arasında Polonya’nın Nowy Tomysl kendinde yapılan U15-U17 Yıldızlar Avrupa Halter Şampiyonası’nda milli takımımız adına podyumda mücadele eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Berfin Altun, 63 kiloda yarıştı. Koparmada 82 kilo, silkmede 105 kilo, genel toplamda ise 187 kilo kaldıran milli sporcu Berfin Altun Rus ve Ukraynalı rakiplerinin ardından Avrupa üçüncüsü oldu. Yarışmaların ardından dereceye giren sporculara protokol tarafından düzenlenen törenle madalyaları verildi.
   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817