Beşir Derneği, Ramazan Yardımlarını Sürdürüyor

 

Her Ay 86 ailenin gıda ihtiyacı karşılanıyor.

Beşir Derneği Körfez Temsilciliği yetkilileri tarafından evlerinde yapılan tespitle ihtiyaçları belirlenen ailelerin aylık gıdaları paylaşım noktasından karşılanıyor. Her ay düzenli yardım yapılan ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan ayı hemen öncesinde daha önceden belirlenmiş puan karşılığında alışveriş yaptırarak sofraların şenlenmesine vesile oldular. Yapılan bu faaliyetle ilgili açıklama yapan Beşir Derneği Körfez  Temsilcisi Burhan Dursun ''Tespitini yaptığımız yardıma muhtaç ailelerimiz her ay gelip paylaşım noktamızdan alış verişlerini yapıyorlar. İhtiyaç duydukları ürünleri almanın mutluluğunu yaşıyorlar. Bizler bu hayırlara vesile oluyoruz. Asıl hayır sahibi sponsorlarımıza, teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 


Mültecilere 300 Ramazan Kolisi Dağıtıldı

Ülkelerindeki iç savaş yüzünden yurtlarını terk eden, Suriyeli misafirlerimize de Beşir Derneği sahip çıkıyor. Beşir Derneği Körfez Temsilciliği Suriye halkıyla iç içe olmanın mutluluğu ve paylaşmanın  hazzı ile bu yıl da  organize olarak ihtiyaç sahibi 300  aileye gıda  yardımında bulundu. Yapılan bu faaliyetlerle alakalı açıklama yapan Beşir Derneği Körfez temsilcisi Burhan Dursun “Bu faaliyetlerin  sevgiye, hoşgörüye, kardeşliğe ve muhabbete vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.