banner2779
banner2752
banner2750

Betoncunun değil; Derincenin geleceğini düşün!

Sorun Sadece Kamyoncular Kooperatifinin değil Derincenin Sorunudur.

Liman yolu Derincenin dışında bir yer değildir. Beton santraline müsaade edilecek yer şehiriçi sayılır. Şehiriçine beton santrali kurmayı düşünmek şehrini düşünen bir belediye başkanının işi olamaz. Limanyolundaki trafik yoğunluğunun artacak olması kamyoncularımızı harekete geçirdi. Bu duruma karşı eylem yapmaları takdire şayan. Ancak sorun sadece kamyoncuların değil tüm Derince halkının sorunudur. Bu beton santrali sadece limanyolunun trafik yoğunluğu değil, bütün Derincenin yoğunluğu ve yükünü artıracak. Derinceki tüm altyapı ve toplumsal merkezler olumsuz etkilecek. Şehrin stresi artacak Derince halkı bu beton santraline karşı bilinçli bir duruş sergilemelidir. Biz Saadet Partisi olarak bu konuda halkımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Belediye başkanı diyorki: Ben firmanın diğer santrallerini gezdim, çevreye zarar vermiyorlar, beni ikna ettiler. Kuş gribinde tavuk krizi yaşamıyoruz sayın Alemdar, kendini Uğur Dündar zannetme!  Belediye başkanının işi firmaların değil şehrin önünü açmaktır. Betoncunun değil; Derincenin geleceğini düşün!

Doktor Beye günde 5 litre Çenesuyu  öneriyorum.

Belediyenin kira geliri artacakmış. Kira gelirimiz artacak diye böbreğini satmak zorunda kalan muhtaç insanlar gibi Derincenin ciğerlerini mi lekeleyelim. Kaynak üretemiyorsan kenara çekil. Derinceye problem üretme; çözüm üret.

Doktor Beye günde 5 litre Çenesuyu içmesini öneriyorum. Çenesuyu barındırdığı bol oksijen ve minerallerle zihni açar. Belki o zaman bu işin yanlış olduğunu anlar. Kaynak için doğru çözümle düşünür.

Herkes giderken Mersine Derince niye gitsin tersine?

Şehirlerin kentsel dönüşüm yapmaya çalıştığı bir dönemde, şehrin yükünü, yoğunluğunu ve yorgunluğunu artıracak her kurum ve işletme şehir dışına taşınmaya çalışılması gerekirken Derince gibi büyüme hızı yüksek bir ilçede şehiriçinde beton santralinin ne işi var. Herkes gidiyor Mersine Derince gitmesin tersine.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751