banner2779
banner2752
banner2750

Betül Töz’lü Mililer Avrupa Üçüncüsü oldu

 


 

Portekiz´in Guimaraes şehrinde düzenlenen Masa Tenisi Yıldızlar Avrupa Şampiyonasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu Betül Töz’ün de aralarında yer aldığı Yıldız Kız Milli takımımız Avrupa üçüncülüğü kazandı. Grubunda Fransa´ya yenilmesine rağmen Polonya´yı 3-0, Belarus´u 3-1 mağlup eden Yıldız Kız Milli takımımız, grup ikincisi olarak tur atladı. 1.turda Slovakya´yı 3-1, çeyrek finalde ise Romanya´yı 3-0 mağlup eden Millilerimiz, yarı finalde geçen yılın Avrupa Şampiyonu Rusya´ya 3-0 yenilerek Avrupa 3.lüğünü elde etti.


 

ZORLU RAKİPLERİ YENDİ

Özge Yılmaz, Ece Haraç, Şükran Cangir ve Betül Töz´den oluşan Türkiye Yıldız Kız Milli takımı, tarihinde ilk kez Yıldız Kızlar kategorisinde madalya kazandı. Çok zorlu bir gruptan ikinci olarak çıkmayı başardıklarını söyleyen Türkiye Yıldız Kız Milli takım antrenörü Halil Adak ´´Fransa, Belarus ve Polonya gibi üç iddialı takımın yer aldığı gruptan ikinci olarak çıkarak ilk 16´ya kaldık. Hem Slovakya, hem de Romanya maçları çok çekişmeli geçti. Sporcularımız dünya sıralamasında kendilerinden çok yukarıda olan rakiplerini yenme başarısı gösterdiler. Geçen yılın Avrupa Şampiyonu Rusya karşısında adeta finali kaçırdık. Avrupa Şampiyonu olabileceğimiz bir turnuvadan Avrupa 3.lüğü ile dönüyoruz. Bizi destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum´´ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751