banner2779
banner2752
banner2750

Betül Yazıcı’dan Vefa Ziyaretleri


AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Yöneticileri çalışmalarına mola vermeden devam ediyor. Mahalle mahalle gerçekleştirdikleri sosyal ve siyasi çalışmaların yanı sıra teşkilatları da ihmal etmeyen İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve yönetimi, partide görev alan isimlere de vefa ziyaretinde bulunarak gönül alıyor. Yazıcı, önceki dönem ilçe kadın kolları Başkanı ve İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Aysel Demirtaş ile Kurucu ilçe kadın kolları başkanı Nur Konyalı’yı ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

‘AK PARTİ’DE VEFA MİLLETE HİZMETKAR OLMAKTIR’

Başkan Yazıcı ziyaretlerinde yaptığı açıklamasında, “AK Parti'de vefa, lideriyle beraber sonuna kadar yılmadan, yorulmadan devam etmektir. AK Parti'de vefa, ikbal peşinde koşmak değildir. AK Parti'de vefa, millete hizmetkar olmaktır. Partimizde emek veren, görevleriyle vatandaşlarımıza hizmet etme aşkıyla büyük bir özveri gösteren önceki dönem başkanlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi. Demirtaş ve Konyalı, Başkan Yazıcı ve yönetimine ziyaretleri için teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751