BEYAZ KALPLERDE ELETRİK MONİTÖRLÜĞÜ KURSU

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nde elektrik pano montörlüğü kursu açıldı. Sosyal belediyecilik anlamında bir hayli yol kat eden Büyükşehir Belediyesi, Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi öğrencilerine yeni imkânlar sunmaya devam ediyor. Risk grubundaki çocukların topluma kazandırılması için gayret sarf eden Büyükşehir Belediyesi Beyaz Kalpler’de öğrencilere Şubat itibariyle elektrik pano montörlüğü kursu verilmeye başlandı.

TOPLAM BİN 136 SAAT EĞİTİM

Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi, İzmit Vinsan mevkiinde eğitimlerine devam ediyor. Bu kapsamdaMerkez’de, öğrencilerine teorik ve pratikte uygulamalı olarak toplamda bin 136 saat Elektrik Pano Montörlüğü eğitimi veriliyor. Elektrik panoları konusunda detaylı eğitimler alan öğrenciler, aldıkları eğitimi yine merkez içerisinde uygulama ile pekiştiriyor.

ÖĞRENCİLERE ARTI DEĞER

Merkez içerisinde kendilerini farklı alanlarda olduğu gibi bu alanda da yetiştiren öğrenciler, mezun olduktan sonra aldıkları eğitimi sertifika ile taçlandırarak iş bulmaları kolaylaşıyor. Aldıkları eğitimden bir hayli memnun olan çocukların, kendilerini geliştirmenin mutluluğunu yaşamaya devam ediyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817