banner2779
banner2752
banner2750

BEYAZ KALPLER’İN ÖĞRENCİLERİNDEN AŞURE İKRAMI
  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Beyaz Kalpler öğrencileri tarafından Muharrem ayı nedeniyle aşure ikram edildi.

 

BEYAZ KALPLER MUTFAK BÖLÜMÜ

Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından Kocaeli’de ikamet eden 12-18 yaş aralığında sosyal risk grubundaki gençlere yönelik hizmet veren Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Beyaz Kalpler’in mutfak bölümü öğrencileri eğitmenleri gözetiminde Beyaz Kalpler personeli, burada eğitim gören tüm öğrenci arkadaşlarına ve misafirlere Muharrem ayı vesilesiyle kendi elleriyle yaptıkları aşurelerden ikram etti.

 

İKİNCİSİ DÜZENLENDİ

Muharrem ayı vesilesi ile eğitmenler ve öğrenciler günün anlam ve önemi idrak edildi. Beyaz Kalpler’de bu yıl ikicisi düzenlenen aşure etkinliğinde, mutfak eğitmeni Durali Akgül gözetimindeki dersin konusu aşure yapımı ve sunumu oldu. Mutfak bölümü öğrencileri bu derste maharetlerini göstererek aldıkları eğitimlerinin hakkını verdi. Mutfak bölümü öğrencileri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden Antikkapı tarafından işletilen bölümde “Aşçı Yardımcılığı” ve “Servis Elemanlığı” eğitimi de alıyor. Öğrenciler okul dışı zamanlarını burada değerlendirerek, bir yandan meslek sahibi oluyor, diğer taraftan sosyalleşiyor. Eğitim alan öğrencilerin kendilerine güvenleri de artıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751