Beyin Küçülmesi Hastalığına Yakalanan Küçük İrem'in Dramı
Gebze'de ikamet eden Doğan ailesinin 3 yaşındaki çocukları İrem Doğan, gözlerini dünyaya açar açmaz beyin küçülmesi hastalığına yakalandı. Minik İrem, çaresizce tedavi edilmeyi bekliyor. 

Doğum öncesi kontrollerini maddi yetersizliklerden dolayı düzenli olarak yaptıramayan ailenin dramı yürekleri sızlatıyor. Gebze'de ikamet eden Duran ve Meryem Doğan çiftinin 3 yaşındaki yavruları İrem Doğan, dünyaya gelir gelmez amansız bir hastalıkla mücadele etmeye başladı. Doktorların, beyin küçülmesi teşhisi koyduğu minik İrem, 3 yıldır hastalığını tedavi edecek bir hastane bulamıyor. Doğan ailesi, evlatlarının hastalığına tam bir teşhis konulmasını ve tedavi edilmesini istiyor. 

Fatih Devlet Hastanesi'nde dünyaya gelen İrem'in hastalığı, doğumdan yaklaşık 7 ay sonra gittiği bir hastanede öğrenildi. Doktorların beyin küçülmesi dediği ama tam olarak kesin bir teşhisin konulamadığı bu hastalığın tedavisi 3 yıldır bulunamadı. İstanbul, Ankara ve Kocaeli'de birçok hastaneye gittiklerini söyleyen baba Duran Doğan, maddi durumlarının kötü olmasından dolayı minik İrem'le ilgilenilmediğini ve doğru doktoru bulamadıklarını düşünüyor. 

Evlatlarının tedavisi için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen baba Doğan, "Kimseden maddi beklentimiz yok. Sadece evladımızı tedavi edecek bir doktor ya da hastane arıyoruz. Bu konuda tüm Türkiye'ye sesleniyorum. Evladım henüz 3 yaşında ve günden güne gözlerimizin önünde eriyor. Bu duruma artık katlanamıyorum. Ne olur evladıma yardım edin" dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817