Bıçak zoruyla şehir turu
Bindiği taksiyle önce şehir turu atan alkollü vatandaş ardından ise Derince Yenikent’te bulunan evine gitmek istedi ancak polis tarafından gözaltına alındı.Elindeki bıçakla Mikro Taksi Durağı`na giden ve burada bindiği taksi ile önce Bağçeşme ardından ise ikamet ettiği Derince Yenikent`e giden bir kişi polis tarafından gözaltına alındı. İddialara göre olay şöyle oldu: İbrahim Y. cuma günü 16:00 sıralarında elindeki bıçakla Acısu`da bulunan Mikro Taksi Durağı`na giderek S.A.`nın kullandığı 41 T 0154 plakalı taksiye bindi.
 
KENDİNİ KESTİ 
Elindeki bıçağı gösteren İbrahim Y., taksiyle önce Bağçeşme`ye ardından ise ikamet ettiği Derince Yenikent`e gitti. Arkadaşlarının yaptığı ihbarla her yerde aranan taksi Yenikent`e görülünce polis baskın yaptı. Polisi görünce bıçakla kendisini yaralayan İbrahim Y. gözaltına alındı. Zanlının S.A`nın parasını ve cep telefonunu istediği ancak sürücünün vermediği öğrenildi. Polisteki işlemleri tamamlanan zanlı adliyeye sevk edildi. 
  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817