Bıçaklandıktan İki Ay Sonra Öldü

8 Mayıs tarihinde, Körfez Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde meydana gelen olayda, bölgedeki bir büfeyi işlettiği belirtilen Y.Y. isimli bir şahsın, kendisinden çay almayan bölge esnafının camlarını kırdığı iddia edilmiş, zanlı şikayet sonrasında çıkarıldığı mahkemece denetimli serbestlik ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

ÖNCE TABURCU ETTİLER

Bu olayın sadece bir gün sonrasında Y.Y. isimli şahıs, bu kez aynı bölgede bulunan bir kahvehaneye giderek mekanın işletmecisi olan Mehmet Ali Öztaş ile C.A. isimli şahısları bıçakla yaralamıştı. Olayda ağır yaralanan Öztaş, kaldırıldığı hastanede yaklaşık bir ay boyunca yoğun bakımda kaldıktan sonra taburcu edilmiş, daha sonra ise durumunun kötüleşmesi sonrasında yeniden hastaneye yatırılmıştı.

YARASI ENFEKSİYON KAPTI

Aldığı bıçak darbesinin ardından yarasının enfeksiyon kaptığı belirtilen Mehmet Ali Öztaş, olayın yaklaşık iki ay sonrasında yaşamını yitirdi. 64 yaşında yaşamını yitiren 3 çocuk babası Öztaş’ın cenazesinin memleketi Malatya’da toprağa verileceği öğrenilirken, cenazenin otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildiği kaydedildi. Bu arada olayı gerçekleştiren ve bir kişinin ölümüne sebep olan Y.Y.’nin Kandıra T Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunduğu belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817