BİLAL BOZKURT AK PARTİ KÖRFEZ’DE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI

AK PARTİ Körfez İlçe’de belediye başkanlığı aday adaylarının açıklaması tamamlanırken, belediye meclis üyelikleriiçin başvurular da başladı.

Bu güne kadar sessiz kalan ve gelişmeleri izleyen partililer Körfez Belediyesi Meclis Üyelik başvurularına da başladılar. 25 yaşında siyasette yeni bir hamle yapmak isteyen Bilal Bozkurt, Körfez Belediyesi Meclis Üyeliği için aday adayı oldu. Dosyasını tamamlayarak İlçe Başkan Vekili Şaban Aydın’a teslim eden Bilal Bozkurt, Başbakan’ın yedek kulübesinde oturmayın sözü üzderine harekete geçtiğini söyledi.

Meclis üyeliğine başvuran Bilal Bozkurt,evli ve 1 çocuk babası. Bir inşaat firması yönetim kurulu başkanlığıve firmaya ait öğrenci yurdunu işleten Bozkurt, bir dönem AKP Derince teşkilatında gençlik kollarında görev yaptı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817