banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Bilal Erdoğan'ı Karşıladılar

Yeni hizmet binasının açılışı dün düzenlenen görkemli bir törenle yapıldı. Gerçekleşen açılış programına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu olan İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan da katıldı.

KÖRFEZLİLER İLGİ GÖSTERDİ

Törende ayrıca Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ensar Vakfı Genel Başkanımız sn. Dr. Şener Ağaç, il protokolü, vakıf yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. Bu arada törene Körfez ilçeden de çok yoğun bir ilgi oldu.

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, başkan yardımcıları Erdoğan Songur ve Yunus Küçük , Ensar Vakfı Körfez Şube Başkanı Bilal Erdoğan’ın yakın dostu Özcan Efe, Körfez’in saygın iş insanlarından müteahhit Yılmaz Sönmez ve çok sayıda özel davetli törende hazır bulundu.

BÜYÜKAKIN ÇOK TEPKİLİ

Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Bu devir ile ilgili kararı meclisimizde aldık. O dönemde yine bugünkü gibi kamuoyunda manipülasyon çalışmaları yapıldı. Ensar Vakfı ve onun gibi hizmet kurumları kirli bir kampanya ile karalanmaya çalışılıyor. Biz bu tür kampanyalar bizi yıldıramaz. Geri adım atmayacağız. Suç, şahsidir ve ispatlanana kadar o şahıs da sadece sanıktır. İspatlanınca devlet gerekeni yapar. Bu suçu camianın tümüne mal edemezsiniz. Ensar Vakfı’nda o lanetlenmiş işi işleyen şahıs 506 yıl cezaya çarptırıldı. Yurt meselelerini bahane edip aynı algıları yapmaya çalışıyorlar. Biz bu algılara teslim olmayacağız. Burası Ensar Vakfına anasının ak sütü gibi helal olsun” dedi.

BİNA HAYIRLI OLSUN

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un selamlama konuşmasının ardından kürsüye gelen İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan ise, “Yeni hizmet binamız vakfımıza hayırlı olsun. Ensar Vakfımız gönüllerini ve personellerini burada ağırlıyor. İmkanını olmayan çocuklarımıza eğitim desteği sağlıyor, burs verdiği öğrencilerimizi çeşitli projelerde bir araya getiriyor” diye konuştu. Erdoğan ayrıca, aldıkları 4 binden fazla başvuru içinden burs verilecek olan kişilerin belirli şartlar dahlinde belirleneceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826