Bilezik Falına Bakarken Üç Bilezik Çaldılar
İzmit'e gelen Zehra M. (19), Mehmet C. (28) ve Hasret P. isimli şahıslar Serdar Mahallesi'nde durdurdukları bir kadına bilezik falına bakacaklarını söyledi. Bunun üzerine kolundaki üç bileziği çıkarıp şahıslara veren kadın sözde falcıların anlattıklarını dinlemeye başladı. 

Sözde falcılar, bir süre sonra üç bileziği alarak araca bindi ve olay yerinden uzaklaştı. Dolandırıldığını anlayan kadın aracın plakasını alarak durumu polise bildirdi. Aracı takip altına alan Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Salim Dervişoğlu Caddesi üzerinde aracı durdurdu. Araçtaki sürücü Mehmet C. ile Zehra M. gözaltına alınırken, Hasret P. isimli şahıs kayıplara karıştı. 

İfadelerinde suçlamayı kabul ettikleri öğrenilen şahıslar işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817