banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Bilezikleri İçin Yaşlı Kadını Bıçaklayan İki Kişi Tutuklandı
 Balaban köyünde ikamet eden Halit Uzuner ve Sevim Uzuner'in birlikte yaşadığı eve hırsızlar girdi. Evde kimsenin olmadığını düşünen ve değerli eşyaları arayan şahıslar bir anda ev sahibi Sevim Uzuner ile karşılaştı. Kocası uyurken sesleri duyan ve ne olduğuna bakmaya giden yaşlı kadın, karşısında hırsızları görünce bağırmaya başladı. Henüz çalacak bir şey bulamayan gözü dönmüş hırsızlar, kadının kolundaki bileziklere göz dikerek yaşlı kadına saldırıp darp etmeye başladı. 

Sevim Uzuner direnince, kadını kolu, karnı ve boynundan bıçaklayan şahıslar birkaç bileziği alarak olay yerinden kaçtı. Sesleri duyan ve ne olduğuna bakmaya gelen kocası ile komşuları kadını kanlar içinde görünce 112 ekipleri ile jandarma ekiplerine haber verdi. 112 ekipleri ağır yaralı Sevim Uzuner'i Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırırken, çevrede geniş çaplı araştırmalarda bulunan ve görgü tanıklarının ifadesini alan jandarma ekipleri, olayın zanlısı oldukları iddia edilen İ.Ç ile M.P isimli iki şahsı gözaltına aldı. 

Olayı gerçekleştirdikleri iddia edilen şüphelilerin ailelerinin Balaban köyünde yaşadığı ve köyün yerlisi oldukları, kendilerinin ise Kartepe İlçesi Uzunçiftlik mevkiinde ikamet ettiği öğrenildi. Görgü tanıklarının ifadesi ile kısa sürede yakalanan ve önceki gün akşam saatlerinde adli mercilere sevk edilen iki şahıs tutuklandı. 

Öte yandan, kolu, karnı ve boynundan 18 bıçak darbesi alan Sevim Uzuner'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826