banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

BİLGE BARAN: KÖRFEZ SİZİ SEVDİ
 Kadın Protokolü Günışığı Derneğinde Buluştu

Birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinin yaşandığı yer olan Körfez bir vedaya daha şahit oldu. Kentte yaklaşık 5 yıldır PTT Müdiresi olarak gören yapan Emine Gümüş kendi memleketi olan Balıkesir’e tayini nedeniyle veda programı düzenlendi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın eşi Bilge Baran’ın ev sahipliğinde Günışığı Derneği’nde Körfez PTT Müdürü Emine Gümüş’ün veda programına Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can'ın eşi Şengül Can, Körfez Başsavcısı Alpaslan Kaplan'ın eşi Hatice Kaplan, Körfez Emniyet Müdürü Yusuf Aydın'ın eşi Efser Aydın, Körfez Jandarma Komutanı Fikret Çetin Kale'nin eşi Eda Kale, Ak Parti Körfez Belediye Meclis Üyesi Pınar Uysal, Nigar Yağız ve Nilgün Solakoğlu, Körfez Yazı İşleri Müdürü Gülsen Düzgün, Körfez Nüfus Müdürü Muazzez Aslan, Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Zehra Çoşkun, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem'in eşi Zeynep Badem, Körfez Belediye Başkan Yardımcıları İsa Taş'ın eşi Rukiye Taş, Faruk Denli’nin eşi Nükhet Denli, Selahattin Kabadayıoğlu'nun eşi Rabia Kabadayıoğlu, Körfez Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aslı Kuş, Körfez Kent Konseyi Kadın Konseyi Vekili Sevgi Yelekli katıldı.

Duygusal Anlar Yaşandı

Renkli kişiliği ile Körfezlilerle gönül köprüsü oluşturan Emine Gümüş’e veda programları düzenlenmeye devam ediyor. Emine Gümüş, Körfez`de görev yapmış olmaktan, Körfez’e hizmette bulunmaktan onur, gurur, mutluluk duyduğunu ifade etti.  Körfezli bayan protokol üyelerinin düzenlediği veda programında oldukça karmaşık duygular yaşayan Emine Gümüş, yıllarca aynı kentte birlikte çalıştığı, komşuluk yaptığı arkadaşlarıyla veda programında bol bol fotoğraf çektirdi, 5 yıl içerisinde yaşadığı anılarını dostlarıyla paylaştı.

Bilge Baran, “Körfez Sizi Sevdi”

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın eşi Bilge Baran, Emine Gümüş için düzenlenen veda programında konuşarak 5 yıl boyunca Körfez’de alanında önemli çalışmalar gerçekleştiren Emine Gümüş’e teşekkür etti. Bilge Baran, “Kendilerini tebrik ve takdir ediyorum. Memleketi olan Balıkkesir’de yeni görevinde bugüne kadar olduğu gibi aynı başarıyı, fedakarlığı ve özveriyi tereddüt etmeden ifa edeceklerine inanıyorum. Körfez sizi sevdi biliyorum ki sizde Körfez’i sevdiniz. Körfez sizin her zaman geleceğiniz, uğrayacağınız bir kentinizdir. Yolunuz açık olsun. Yeni görevinizde başarılar diliyorum.” dedi.

Bilge Baran Günışığı Derneğinin Faaliyetlerini Katılımcılara Aktardı

Konuklarıyla tek tek ilgilenen Bilge Baran, son olarak misafirlerine Günışığı Derneği’ni gezdirerek çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Eğitim, kültür ve sosyal yardımlaşma alanlarında faaliyet gösteren derneğin faaliyetleri hakkında programa katılan bayanlara bilgi verdi. Körfez’de yaşayan ihtiyacı olan vatandaşlara giyim, eşya, gıda, yakıt ve sağlık gibi konularda da yardımların yapıldığını belirten Bilge Baran, bayanlara derneğin faaliyet alanlarıyla ilgili ihtiyaç sahipleriyle hayırseverler arasında köprü olmalarının önemini vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826